Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Spice of Life

24022019-IMG_3511

Idag hände det! För första gången under hela graviditeten så erbjöd sig en kvinna mig sin sittplats på tunnelbanan. Nu skulle jag bara åka en station så jag tackade snällt nej, men ändå. Blev ändå glad av hennes gest. Jag själv brukar så gott som alltid erbjuda min sittplats på buss, tunnelbana eller vad det nu kan vara om det kommer in någon som är gravid, äldre eller så. Tycker det är konstigt att inte fler gör det. Inte för att det har gjort mig något (åker sällan t-bana och då oftast en väldigt kort sträcka) men jag tänker på andra. Brukar ni erbjuda er sittplats? 

24022019-IMG_3517

Hur som helst. Idag tänkte jag att vi skulle kika på en produkt ut kollektionen Spice of Life som är en nyhet från tyska makeupmärket Zoeva.

Jag har fått hem skuggpaletten som innehåller 10 välpigmenterade ögonskuggor i kryddiga toner med inspiration allt ifrån vanilj till saffran och kanel. Finishen varierar mellan glittrande, matt och metallisk.

24022019-IMG_352124022019-IMG_3532

Jag tycker att Zoevas skuggor kan vara något pudriga, främst vid applicering med borste. Nedan ser ni swatch gjord med fingret direkt på bar hud och då presterar dom bättre.

Den här paletten har annars en väldigt fin mix av färger tycker jag. Jag faller lätt för varma toner som dessa. Vad tycker du?

Du hittar den för 260kr HÄR.

24022019-IMG_3547

No Comments

    Leave a Reply