Meny
BARN / MIN GRAVIDITET

Baby Monitor

 

24022019-IMG_344224022019-IMG_3449

Hej!

Nej, jag är inte inne och föder barn om ni trodde det, haha. Fick typ sjutton meddelanden och sms från Mona som var i panik över att det varit tyst här på bloggen. Ingen mini ännu alltså! :-)

Vi ska strax åka iväg på födelsedagskalas hos några vänner. Jag väntar bara på att Thomas ska bli klar med lite jobbgrejer. Under tiden tänkte jag att jag skulle visa er en baby monitor som vi köpt. Vi ville ha en som går att koppla till mobilen. Trodde typ alla baby monitors kunde de men icke. Många har en “förälder-enhet” med en liten skärm. Bara vi som tycker det är mycket smidigare att ha den i telefonen??

Den här från Motorola går då alltså på wi-fi och kopplas direkt till telefonen. Den kostade dryga tusenlappen och kan filma både i dagsljus och i mörker. Sen kan den även spela upp ljud, musik, visa temperaturen i rummet och en massa andra funktioner. Tanken är att Thomas ska kunna se mini även när han är borta på jobbresor :-) Har dock hört en del skräckhistorier kring baby monitors, allt från att spöken syns på bilderna till att tjuvar kan koppla upp sig och se vad man har/gör i hemmet.. så den kommer nog inte få vara på hela tiden, haha!

Har ni nån erfarenhet av att använda baby monitor?

Nu ska vi åka. Kram på er! ♥

1 Comment

  • Mona
    2 March, 2019 at 18:43

    Haha, jag hade joggat över till KS om du inte hade svarat!

    Reply

Leave a Reply