Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / FÖRE & EFTER / ÖVRIGT

Microblading

 

Har ni hört talas om Microblading? Eller så kallade 3D-bryn? Jag blir mer och mer sugen att testa! Om ni hade frågat mig för 3-4 år sedan vad jag tyckte om tatuerade ögonbryn hade jag förmodligen rynkat på näsan och sagt att det inte var något för mig. Strecken blev liksom ofta tjocka förr, vilket gjorde att dom såg väldigt hårda och målade ut. Idag har det kommit fler tekniker och man kan göra otroligt tunna linjer och samtidigt skugga dessa så att de får en naturlig look.

IMG_9434

Bild lånad från Malikas Beauty Studio

Om det är en riktigt duktig person som gjort det så ser man nästan inte vad som är äkta strån och vilka som är tatuerade. Se bara på bilden ovanför! Det enda som jag skulle vara lite nervös över (tror iaf alla estetiskt lagda personer känner igen sig) är att inte få det exakt som jag vill ha det/hade gjort själv. Därför vill jag vara helt 100 på att den personen jag går till kommer kunna göra ett sånt resultat som jag vill ha!

IMG_9435

Bild lånad från @victormegias på instagram

Men tänk så skönt att slippa fylla i brynen varje morgon (om man nu gör det) och att dom dessutom skulle vara symmetriska. Drömmen, haha!

Nu får man tyvärr inte göra microblading när man är gravid eller ammar, annars hade jag bokat in en tid direkt tror jag.

Vet ni någon i Stockholm som är grym på microblading som ni kan tipsa om? :-) 

Kram! ♥

11 Comments

 • Annika
  4 March, 2019 at 10:58

  Jag är såååå sugen men också livrädd för resultatet! Har så glesa och ljusa bryn att det måste göras med stor försiktighet och inte för mörkt på mig. Jag vill känna igen mig själv efteråt.

  Reply
  • isastar
   4 March, 2019 at 20:26

   Förstår vad helt du menar!

   Reply
 • Annika
  4 March, 2019 at 11:06

  Din blogg-kollega Kicki Burman har gjort 3D med fint resultat, fråga henne vettja!

  Reply
  • isastar
   4 March, 2019 at 20:26

   Tack, jag ska kolla med henne! :-)

   Reply
 • Denina
  4 March, 2019 at 12:16

  Besök gärna en Phibrow artist så får du garanterat det bästa ögonbryna.

  Reply
  • isastar
   4 March, 2019 at 20:27

   Tack för tips! ska kolla upp det :-)

   Reply
 • Camilla
  4 March, 2019 at 18:18

  Jag fixade mina hos Susan som är Phibrow-artist på Salong Proskin för fyra dagar sedan. Är såå nöjd med form, färg och tjocklek. Man är med och bestämmer själv, hon målar upp och justerar efter önskemål. Hon mäter och fixar så att det blir symmetriskt och passar ansiktsformen. Halva mina ögonbryn var helt utan hår och därför gjorde jag en combobehandling som innebär microblading + shading. Jättenöjd!

  Reply
  • isastar
   4 March, 2019 at 20:28

   Tack för tips!! Ska kolla Susan :-) Vet du om hon har någon instagram? Vill också göra microblading + shading.

   Reply
   • Camilla
    5 March, 2019 at 20:19

    Ja det har hon, browsby_susan

    Reply
    • isastar
     7 March, 2019 at 15:17

     Åh! Hon följer jag redan faktiskt :-) superduktig!

     Reply
 • Sandra
  5 March, 2019 at 17:59

  I Västerås finns en Marianne som jobbar på dolce vita klinik, dem gör både pmu och skuggning o microblading. En toppen tjej. Mycket kunnig.

  Reply

Leave a Reply