Meny
BARN / MIN GRAVIDITET

Internationella kvinnodagen

 

08032019-IMG_9536

Hej på er!

Ni har väl inte missat att det är internationella kvinnodagen idag? :-) Märket Idun Minerals grundades på just den här dagen för 8 år sedan så det var födelsedagstårta på kontoret idag. Jag jobbar inte på Idun men eftersom vi delar lokaler så fick vi vara med och fira :-) Supersmarrig prinsesstårta! Däremot började jag må lite illa efter ett tag.. puh, man tror man kan äta och sen inser man att man inte har lika mycket plats i magen längre.

08032019-IMG_9541

Här har vi dagens mage förresten! Går in i vecka 37 nu på söndag. Hur mycket större ska den bli?! Min barnmorska tror inte att jag kommer bli så mycket större.. får hoppas hon har rätt för det börjar bli lite tungt :-) För mig får mini gärna komma typ nu men Thomas vill att han ska bli ett april-barn. Vi får väl se!

Nu ska jag lägga mig på soffan. Det har varit en intensiv vecka så nu vill jag bara ta det lugnt ikväll. Nästa vecka händer det också en hel del, men först… HELG! :-)

Kram på er, vi hörs imorgon ♥

No Comments

    Leave a Reply