Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR

3 läppfavoriter just nu!

Inlägget innehåller annonslänkar

11032019-IMG_3704

Jag är SÅ glad att läppglans börjar komma tillbaka mer och mer! :-) Det är fint med matta, heltäckande läppfärger men nu har det varit så mycket matt så länge att det är skönt att se lite annat. Däremot gillar jag inte läppglans som känns kladdiga. Förstår ni hur jag menar? Jag vill inte ha den där klistriga känslan utan det ska kännas som smör på läpparna! :-)

De här tre läppisarna ligger i min jackficka just nu och jag använder alla tre lika mycket.

Den första är Clarins Eclat Minute i färgen 05. Den doftar magiskt av vanilj och kola. Sitter kvar ganska länge på läpparna för att vara gloss och innehåller vårdande ingredienser som sheasmör och mango. Priset ligger på 205kr och du hittar dom HÄR. Hett tips är dock att köpa 2-pack på taxfree!

Läppoljan från NYX professional makeup är faktiskt rätt så ny, men blev snabbt en favorit hos mig. Priset ligger på ynka 69kr och som sagt är det mer en olja än gloss så den ger massor av glans (fast utan att kännas klistrigt!). Innehåller bland annat mandel, nypon och jojoba. Du hittar dom i olika färger HÄR.

Och tredje och sista är Cliniques chubby stick. Den här ger faktiskt mest med färg och är inte lite glossigt som de andra två. Det jag gillar är att man kan applicera det utan att behöva ha spegel och det försvinner “snyggt”.. det ser liksom inte konstigt ut efter man ätit eller druckit något. Dessutom så känns det som ett återfuktande lipbalm på läpparna. Priset ligger på 215kr och ni hittar dom HÄR.

11032019-IMG_3707

Clarins, NYX professional makeup & Clinique

2 Comments

 • Moa
  12 March, 2019 at 17:59

  Älskar Cliniques chubby sticks! Har alltid med mig ett!! :)

  Reply
  • isastar
   13 March, 2019 at 21:15

   Samma här! :-) Vilken färg gillar du?

   Reply

Leave a Reply