Mammaledig!

22032019-IMG_9764

Heeej! 🙂

Idag är det lördag, det är exakt 2 veckor tills mini är beräknad och jag är numera mammaledig. Försöker förstå att jag ska vara borta från jobbet i ett helt år?! och ännu galnare är att jag ska bli mamma. Så svårt att ta in!

Igår hade mina kollegor på jobbet ordnat en sån fin avskedsfika med specialdesignad tårta. ”Home is where my mom’s makeup stash is” ..hur kul, haha! 🙂

22032019-43A4530D-EA52-439D-A0D6-C6ABBECCC836 (1)

Sen när jag kom hem från jobbet hade Thomas köpt en stor bukett med rosor och dessutom fick jag en present. Min svärmor har dessutom kommit på besök från Danmark så hon hade också köpt blommor och sen fortsatte kvällen med fler paket både till mig, Thomas och mini. Så bortskämd! ♥

Som sagt, det är två veckor kvar tills mini är beräknad. Det kan ju såklart bli tidigare eller senare, men ni kan nog räkna med lite fler inlägg här på bloggen framöver. Hehe. Jag brukar ju lägga upp ett inlägg om dagen men risken är att jag kommer bli uttråkad av att gå hemma och därför bloggar mer 😛

Nu ska vi ta med min svärmor till Mall of Scandinavia.

Ha en fin dag och kram på er! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..