Gravidvecka 39

 

25032019-A6FEEF39-792D-4A39-AEC7-C12BEBE9421B

vänster vecka 14 – höger vecka 39

Halloj! Idag har jag haft min första mammalediga dag. Den hade kunde inte börja bättre. Vi har nämligen haft strålande sol och vår i luften! Så härligt. Det känns dock väldigt konstigt att vara hemma. Nästan som att man ”skolkar” från jobbet. Förstår ni vad jag menar? hehe 🙂

Det börjar bli väldigt trångt för mini nu där inne nu också. Han bökar på som fasiken och ibland tror jag nästan att hans fot ska komma ut i sidan, strax under revbenet. Enligt gravidappen är han nu ca 50 cm lång och väger runt 3,3 kg.

25032019-IMG_9792

Idag var det även dags för svärmor att flyga hem till Danmark igen. Thomas jobbade hemifrån så vid lunch åkte vi till vårt favoritcafé i Solna. Mezzo, som stället heter, ligger på Råsundavägen och ägs av en härlig grekisk familj. Ägarna och alla andra som jobbar där är SÅ trevliga och man vill liksom sitta där i flera timmar och bara mysa. Dessutom gör dom brutalt goda sallader!

25032019-IMG_9795

I vanlig ordning tog jag räksalladen. Så s j u k t god! I vanliga fall sitter jag och petar i sallader och äter upp det godaste medan jag lämnar salladsbladen. Här äter jag upp ALLT.

25032019-IMG_9798

Efter lunchen unnade jag mig en hembakad morotskaka. Det var ju våffeldagen idag men dom hade inga våfflor. Gick minst lika bra med morotskaka. Mums! 😉

Efter att vi hade skjutsat svärmor till Arlanda så putsade jag fönstren här hemma, dammsög, tvättade och bäddade rent med nya sängkläder. Man kan säga att jag har lite svårt att sitta still och bara vila, hehe.

Vad tror ni, kommer mini stanna kvar där inne i 2 veckor till eller blir det tidigare? 😉

  1. Lotta skriver:

    Gissar på 13 april!

    1. Puh, ja hoppas han kommer tidigare! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..