Påsknyheter från Lush!

28032019-IMG_4003

28032019-IMG_4008

Hej vänner! Hur mår ni idag? ♥

Jag har precis kommit ut från en varm dusch. De senaste 2-3 dagarna har jag fått sån mensvärk en stund på dagen, men sen släpper det. Hur vet man när det sätter väl igång? Får man som mensvärk eller är det annan värk? Tog en alvedon och efter duschen så släppte det iaf. Idag är det 9 dagar kvar till BF och vi har ett besök hos barnmorskan i eftermiddag. Får kolla med henne då 🙂

Har ni tänkt på att det väldigt snart är påsk förresten? Jag och Thomas är dåliga på att fira påsk. Vi äger liksom inget påskpynt eller nåt sånt men vi har sagt att vi ska bli bättre på ”traditioner” och firanden nu för minis skull. Jag själv är uppvuxen med att få leta påskägg, umgås med familjen och äta massor av god mat (och måla ägg!). Jag vill att mini också ska få fira påsken så 🙂

Jag fick däremot hem lite påsknyheter från Lush här om dagen. Bland annat en kroppsskrubb som ser ut som en påskhare och doftar choklad samt ett läppskrubb i doften/smaken Carrot Cake. 

28032019-IMG_4012

Jag gillar sockerskrubbar för läpparna men jag skulle nog inte säga att den här smakar/doftar morotskaka (som ju för övrig är helt sjukt gott! mums nu blev jag sugen på att baka en sån) men jag kan inte heller sätta fingret på vad det är. Det drar nog lite mer mot apelsin och… typ lakrits?! Ser nu att det står bl.a. apelsinskalolja i ingredienserna så det kanske är det jag känner.

Om ni doftat på den får ni gärna skriva om ni håller med mig eller om ni tycker att den doftar morotskaka. Kanske mitt doftsinne som är lite konstigt nu under graviditeten 🙂

Blir ni sugna så ligger iaf Lushs läppskrubbar på 115kr styck.

Kram på er! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..