In med våren!

 

04042019-IMG_4171

Söndag betyder att jag går in i en ny graviditetsvecka alltså v 41 (40+0) och är därmed BF + 1 dag över. Buhu! Segt. Jag trodde som sagt att han skulle komma före BF, men nu är det alltså en dag över och det är inga som helst tecken på att det ska dra igång. Jag försöker att inte deppa, med första barnet är det ju vanligast att man går över tiden. Dock känns det lite som att man gått och längtat till julafton och sen ba, näää… vi flyttar på julafton men vi vet inte vilket datum det blir. 😛 Man borde egentligen inte få ett specifikt datum utan bara få veta ungefär vilken vecka det kommer ske. För hur många föder egentligen på exakt datum.. typ 5%? Aja..

Som sagt, inga känningar men jag har ett jobbigt tryck över bröstet, upp mot halsen idag. Har haft så flera gånger under graviditeten så det behöver inte vara ett tecken för något. Det bränner liksom inte, men jag gissar ändå på att det är någon variant utav halsbränna.

04042019-IMG_4174

Nog gnäll om graviditeten! Jag vill ju visa er våra nya kuddar 🙂 Det känns väldigt vårigt här hemma nu. Vi hade tidigare mörkgröna kuddar med inslag av guld som passade jättebra under hösten/julen, men nu ville vi ha något ljusare. Hittade dessa kuddfodral i linne på Åhléns. Dom kostade 129kr styck och finns i flera färger så vi tog 4 olika. Ni hittar dom HÄR. Jag gillar dom jättemycket!

Sen köpte jag även en ny pläd här om dagen. Tanken är att den ska få skydda soffan. Jag tänker att med en liten bebis blir det lätt fläckar, hehe, och det är lättare att lägga ut en filt som får ta den värsta smällen än att man ska tvätta sofftyget. Den är dessutom gjord av produktionsspill, vilket är lite schysstare mot miljön även om den snabbt kanske bli sliten och ful. Den kostade 199kr och finns HÄR.

04042019-IMG_4178

Kram ♥

LOADING..