Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / BARN / ISABELLE GILLAR

Skärtorsdag

Inlägget innehåller annonslänkar

16042019-IMG_4325

Hej på er! :-)

Vad kul att så många av er gillade min förlossningsberättelse. Jag hade faktiskt en helt fantastisk förlossning nu när jag ser tillbaka på det. Självklart gjorde det ont, det hör ju till, men jag skulle lätt kunna göra det igen.. speciellt när man vet vad det leder till :-)

Hörrni, idag är det skärtorsdag! Jag har knappt reflekterat över att det är påsk. Vi kommer bara vara hemma och mysa denna påsk. Vi får fira mer nästa år när Tim är lite större och förstår mer.

Vi har i alla fall fått en massa fina “påskpresenter” sedan vi kom hem från BB ♥ Bland annat så skickade tjejerna på Mildh Press över lite nyheter till både mig och Tim.

16042019-IMG_431716042019-IMG_4318

Tim fick en grå ärmlös overall/body och senapsgul mössa från svenska I dig denim. Dom är gjorda i 100% ekologisk bomull. Ni hittar bodyn HÄR.

16042019-IMG_4320

Hur cool kommer han inte bli i dessa? ♥ Mössan är något stor än men jag tänker att den säkert kommer passa bra lagom till hösten.

17042019-IMG_4326

Själv så fick jag pressprover på blandade masker från MASQ+. Bland annat den här serummasken som innehåller aloe vera och eukalyptus som återfuktar huden efter solning. Den vann priset “årets sheetmask” i Swedish Beauty Awards 2018. Jag kommer nog spara den tills dess att det är dags för solsemester. Älskar att ha med mig masker på resor, speciellt solresor! Så skönt att lägga en svalkande och återfuktande mask (hett tips är att ha dom i kylskåpet på hotellet) efter en heldag på stranden.

Priset ligger på ynka 39kr för denna vilket är väldigt prisvärt. Blir ni sugna att testa den själva så hittar ni den HÄR.

17042019-IMG_4336

Sen fick jag även ett prov på en brun-utan-sol från ett franskt märke som heter Guinot. Jag har aldrig sett detta märke förr, har ni? Jag har hållit mig ifrån solen under graviditeten så min kropp är vääääldigt blek just nu. Ska testa smörja benen med denna till att börja med så får vi se hur resultatet blir :-)

Nu ska vi lägga ner skrutten i vagnen och ta en promenad i det fina vädret. Det är sjukt härligt att vara föräldraledig nu när vi kommer våren och sommaren för varje dag som går.

Kram på er ♥

2 Comments

 • Lotta
  19 April, 2019 at 09:05

  Glad Påsk alla tre!

  Reply
  • isastar
   19 April, 2019 at 21:22

   Tack detsamma! :-)

   Reply

Leave a Reply