Namnansökan

 

24042019-IMG_4432

24042019-IMG_4437

Ni hittar mitt recept på grekisk frappé här. Min frappé är ljusare i färgen eftersom den är ganska svag.

God morgon! 🙂

Det här är första dagen på länge som vi är uppe ur sängen före kl 11, hehe. Anledningen är att Thomas hade tandläkartid tidigt imorse. Skönt ändå, jag ogillar nämligen att sova bort förmiddagarna. Går hellre och lägger mig tidigt och går upp tidigt. Hur är du, morgon- eller kvällsmänniska? 🙂

Tim sov förresten för första gången hela natten i sin egen säng. Så duktig ♥

24042019-IMG_4445

Nu har vi precis druckit en varsin frappé och fyllt i namn-papperna från skatteverket. Sån märklig känsla att faktiskt skriva hans namn.. på riktigt liksom 🙂 Nästa steg är att fixa ett pass till honom.

24042019-IMG_4464

Nu har den här lill-killen precis fått mat… och matkoman är total, haha! Hans små gäspar är så söta. Nysningarna också ♥ Nu ska vi bädda ner honom i vagnen och bege oss ut på promenad. Jag är sjukt sugen på en fräsch sallad så vi tänkte ta oss till Mezzo, ett av våra favoritcafér i Solna. Dom har SÅ goda sallader. Under graviditeten ville jag bara ha sötsaker och åt glass typ varje kväll. Nu är jag tvärtom, nu vill jag äta nyttigt. Konstigt hur kroppen fungerar. Dock är jag bara glad för det.. jag har ju några gravidkilon att gå ner efter all glass 😉

Kram på er! ♥

  1. Lotta skriver:

    Vilken liten söt sömnig kille!
    Jag kommer ihåg vilken speciell känsla det var när man fick hem personnumret!
    Ska testa din frappe vid tillfälle.

    1. Tack snälla 🙂 Ja, verkligen hehe 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..