Meny
BARN / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Tjejhäng och bebismys

 

IMG_0592

IMG_0597

IMG_0593tjejorIMG_0594IMG_0581IMG_0591IMG_0584

Hej!

Hoppas ni haft en mysig söndag, det har jag :-) Tim sov jättebra inatt så jag vaknade hyfsat utvilad. Tog en dusch och gjorde en banoffee-paj medan Thomas och Tim låg kvar i sängen och myste. Efter en sen frukost blev det en promenad ute med vagnen. Det har ju varit så skönt väder ute hela veckan men idag lurades solen. Det såg varmare ut än vad det var.. endast 12 grader och kalla vindar. Blev därför en snabb promenad och sedan hem för fikamys med Tims “extra-mammor” Mona och Kicki. Vi hade inte setts på länge så det var mycket att ta igen. 2,5 timma av prat och skratt gick otroligt fort!

Tim är ju vårt gängs lilla “beauty-bebis” och idag fick tjejerna äntligen träffa honom för första gången ♥ Tror nog att han lyckades charma dom ;-) Hehe. Han fick jättefina presenter också. Ett set med batman-kläder (SÅ sött!) och ett set för att göra hand- och fotavtryck i lera. Jag som älskar pyssel ska sätta mig ner och göra dom asap :-)

Nu blir det soffläge resten av söndagen. Vi har börjat se en ny norsk serie som är skitbra! Wisting heter den och finns på viaplay. Tips!

Kram på er ♥

4 Comments

 • Mona
  29 April, 2019 at 10:23

  TimTim, vår lilla bebis!❤️

  Reply
  • isastar
   29 April, 2019 at 23:11

   Jaaa :-) <3 Han har fått bästa mammorna ;-)

   Reply
 • Annika
  29 April, 2019 at 11:15

  Jag tycker bebistiden är den bästa! Om de kunde stanna så små skulle jag ha ett gäng :-)

  Hur lät det där, hehe men jag tror du förstår.

  Reply
  • isastar
   29 April, 2019 at 23:12

   Ja det är verkligen så mysigt! <3 Samtidigt som man vill att han ska bli större så vill man att han ska vara så här liten och gosig för evigt :-)

   Reply

Leave a Reply