Sminkborstar från Hickap

30042019-IMG_4491

God morgon! Hur mår ni idag? ♥

Idag är som sagt min första dag hemma ensam med Tim. Vi ska vara hos BVC i eftermiddag och jag undrar om vi kommer komma dit i tid, haha. Det är mycket mer pyssel än jag trodde att komma iväg med en bebis.. speciellt om man är ensam. Men det ska nog gå bra 🙂 Efter det ska jag träffa min kompis Emelie och hennes son Lucas. Blir mysigt!

Idag tänkte jag att vi skulle kika på några nya makeupborstar som jag har här hemma. Dom kommer från svenska märket Hickap, som är framtaget utav en Youtuber vid namn Wilma Holmqvist.

30042019-IMG_4498

Jag ser sällan på Youtube så jag har inte så stor koll på Wilma som person, men jag har hört talas om märket. Bakgrunden till att Wilma tagit fram dessa borstar och skapat Hickap var för att hon kände att hon saknade bra och prisvärda sminkborstar på marknaden. Hennes följare på sociala medier har fått varit med i hela processen, allt från produkt till förpackning.

30042019-IMG_4502

Det finns en hel del olika sets att välja bland, men också singelborstar. Ovan ser ni dom borstar som ingår i ”Complete set”, ett kit med borstar för både ansikte och ögon. Alla borstar är tillverkade i högkvalitativt syntetiskt hår och därmed helt veganska.

Jag tycker att kvaliteten känns riktigt bra och borstarna är otroligt mjuka och fina.

30042019-IMG_4507

Många av de större borstarna kommer med ett sånt här nät. Ett tips är att spara dessa då dom är väldigt bra att trä över borsten när man ska ut och resa.

Vill du se mer utav Hickap så hittar du hemsidan med alla produkter HÄR.

Nu är det dags att göra sig redo för dagen 🙂 Kram på er!

LOADING..