Spectral palette

 

04052019-IMG_4572

Hej!

Hoppas ni haft en fin lördag 🙂 Det har vi! Jag har varit ute på promenad med Tim i vagnen och nu har vi precis ätit middag. Innan jag gick ut (och innan Tim började skrika efter mat) så han jag swatcha och testa Linda Hallbergs nya palett Spectral. Låt oss ta en titt 🙂

04052019-IMG_4574

Vi kan ju börja med förpackningen som är sjukt läcker! Jag älskar att själva paletten har samma design. Det är så tråkigt när ytterförpackningar är superfina och sen är själva produkten inuti tråkigt enfärgad. För ytterförpackningen slänger man ju.. eller är det bara jag?

04052019-IMG_4578

Paletten har en stor spegel, är helt vegansk och innehåller 8 pastellfärgade skuggor, 4 matta, 2 skimriga och 2 glittriga. Jag personligen älskar färgmixen och äger inte nån annan palett med de här kombinationerna. Däremot är det kanske inte en palett för den som föredrar mer ”neutrala” sminkningar. Vill man ha lite tips och inspiration på hur man kan använda färgerna så har Linda gjort en tutorial-video som ni hittar HÄR. Så snart jag får möjlighet ska jag också pröva mig på en sminkning och gå loss med dessa färger. Lovar att visa er bilder på resultatet 🙂

04052019-IMG_4582

DIM (shimmer): Peach with champagne shimmer
FAINT (shimmer): Pastel green with with champagne shimmer
EERIE (matte): Muted purple
ABSTRACT (glitter): Blue/purple duochrome
ILLUSION (glitter): Silver
OCCULT (matte): Muted dark purple
PHANTOM (matte): Muted turquoise
UNKNOWN (matte): Baby pink

04052019-IMG_4588

Här har ni min swatch på alla skuggorna. Den silvriga ”Illusion” är nog den bäst presterande glittriga skugga jag någonsin testat. Den blir lika glittrig på huden som den är i paletten. Galet! Generellt så är pigmenten superbra, och jag räknade inte med annat när det är Linda som står bakom produkten. Man vet liksom att hon inte tummar på kvaliteten. Om jag ska försöka hitta något ”negativt” så är det att skuggan ”Eerie” har något sämre pigment än de andra matta skuggorna. Men med rätt underlag (jag swatchade på bar hud) kommer den göra sig rättvis.

Som sagt, jag ser fram emot att få sätta mig och göra en sminkning med denna härliga palett. Grymt jobbat Linda & LH-teamet! 🙂

Priset för paletten ligger på 549kr och ni hittar den hos Kicks.

Nu blir det soffläge med film och choklad. Jag har köpt mörk choklad med caramel och havssalt. SÅ himla god! Ha en fin kväll ♥

LOADING..