Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Light Dry Shampoo

Inlägget innehåller en annonslänk

22012019-IMG_2985

Hej från Sundsvall!

Jag bilade upp till Sundsvall igår tillsammans med mina föräldrar. Jag ville inte skriva det på bloggen för tanken var att överraska min släkt här uppe genom att dyka upp oannonserat med Tim, hehe. Ni kan tro att dom blev överraskade, och glada att få träffa honom! :-)

Idag åkte jag och mamma ut till Birsta köpcentrum för att även överraska min bästa vän. Ni skulle ha sett hennes min när vi dök upp med barnvagnen på hennes jobb, hehe. Vi lyckades även tajma det med hennes lunchrast så vi käkade tillsammans innan vi åkte hem igen. Nu har vi precis haft fikabesök av min kusin med man och min faster. Alla vill gosa och hälsa på Tim. Mysigt! ♥

22012019-IMG_2988

Som jag nämnt förut så brukar jag alltid ha med mig torr-shampoo när jag är på resa. Älskar att kunna spreja i lite när håret känns tungt och platt. Jag vill ha en lätt, nytvättad känsla. Jag gillar inte torr-shampoo som ger volym och gör håret lite klibbigt. Vet ni vad jag menar? Den jag testar just nu är iaf den här från Antonio Axu. Den ger just den där lätta känslan och blir inte vit i hårbotten. Den har en fräsch doft också.

Jag har tidigare trott att Antonios produkter är dyra (eftersom han är “kändisfrisör”) men det är dom faktiskt inte! Den här kostar t.ex. 149kr (just nu är det dock 20% rabatt så den kostar 119kr HÄR) och innehåller 300ml, så den räcker länge. Det finns också resestorlek på 100ml för 55kr HÄR. Skulle gärna prova mer produkter från Antonio Axu… och gärna få håret fixat av honom, hehe ;-)

Kram på er!

No Comments

    Leave a Reply