Fotmask som funkar!

miqura-2-layer-foot-mask-socks-1-par-2

Hej!

Måndag.. men det känns som helg. Man blir verkligen dag-vild när man bara går hemma och är mammaledig. Men jag klagar inte 🙂 Igår regnade det hela dagen så vi kunde inte gå ut på vår dagliga promenad med vagnen. Därför fördrev jag tiden med att bland annat testa en fotmask från danska Miqura. Mina fötter har blivit väldigt torra under vintern och behöver lite kärlek inför sommaren.

Jag har testat lite olika fotmasker förr, men inte sett något vidare resultat. Därför hade jag inte allt för stora förhoppningar.

12052019-IMG_0869

I förpackningen hittar man två ”strumpor” som man enkelt fäster runt ankeln. Masken har en 2-lager-teknik vilket gör att man kan röra sig fritt under tiden den verkar. Själva insidan av strumpan innehåller ett serum med aktiva ingredienser, speciellt framtaget för för torra och trötta fötter. Serumet ska även reducera svullnad men det var inget jag märkte av eftersom jag inte har svullna fötter. Jag borde ha testat den under graviditeten 😉 Strumporna ska sitta på i ca 15-20 minuter och därefter ska man massera in överflödigt serum, så man behöver inte duscha eller tvätta fötterna efteråt.

Min första känsla var att fötterna kändes mjuka, lena och något återfuktade men hälarna kändes fortfarande torra. Det var först idag (en dag efter) som jag känner att serumet verkat. Idag är hälarna mjukare och det går att skrubba/fila bort det hårda. Med andra ord så funkar det! Det är rekommenderat att man ska köra masken ca 1-2 ggr i veckan så jag får köra ett par gånger till innan det är dags för öppna sommarskor 🙂

Priset på en mask (ett par strumpor) ligger på ca 79kr men jag såg att det finns ett 5-pack för 248kr just nu HÄR.

LOADING..