Bebisjoller

 

IMG_0834

Hej på er!

Jag och Tim är fortfarande i Sundsvall hos min familj. Det är väldigt skönt att få lite hjälp av min mamma och pappa när Thomas är borta. Till exempel så sover ju Tim med mig hela nätterna, men sen runt kl 7-8 på morgonen när mamma vaknat så tar hon honom 1-2 timmar så att jag får sova lite till. Så härligt!

Annars har dagarna här uppe varit lugna. Vi har varit ute på långpromenader varje dag. Jag har hunnit träffa vänner och släktingar men också hjälpt mamma och pappa med att sätta nya lister i hallen där dom bytt golv.

Här om dagen besökte vi min kompis Ellinor och hennes son Oliver som är 8 månader. Så sjukt att Tim kommer vara så stor om ett halvår! Ett litet barn och ingen bebis liksom. Samtidigt som man vill att han ska bli större så vill man inte att det ska gå för fort 🙂 På tal om att bli större så har Tim förresten börjat ”prata” lite nu. Han gör en massa jollrande ljud och skrattar/ler när man pratar med honom. Hjärtat smälter ♥ han är så söt!

2BA15D02-EA1A-4CE0-A48A-6EF265F51B6C

Nu ska vi kika på semifinalen utav Eurovision Song Contest. Ha en fin kväll allihopa.

Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..