Amningshjärna!

Hej!

Ledsen att det varit tyst här. Vi åkte hem ifrån Sundsvall igår och min tanke var att blogga så fort vi kom hem till Stockholm men det visade sig att jag glömt laddaren till datorn där uppe, så den är stendöd. Mina snälla föräldrar skyndade sig att lägga den i ett paket och skickade iväg den redan igår så förhoppningsvis kommer den på posten idag eller imorgon 🙂 tills dess får ni stå ut med det här inlägget som jag skriver från telefonen.

Annars är det en ny vecka och tillbaka till rutinerna här hemma. Jag ska precis fylla i kalendern med alla viktiga datum att komma ihåg. Mitt minne är inte det bästa just nu (no shit!) haha! Skyller på amningshjärnan 🙂

Så här ser mornarna numera ut. En kopp te till mig och en flaska till lilleman. Testade en ny flaska från Twistshake idag. Dom är ju himla poppis men han är inte helt förtjust ännu. Han är van vid Herobilitys flaska som har en annorlunda napp. Får se om det är en vanesak!

Hörni, jag är peppad på att komma ut och träffa folk. Typiskt nog fick jag inbjudningar till jättemånga roliga events precis runt tiden då Tim föddes så jag fick tacka nej till allt. Har ni några tips på vad man kan hitta på som mammaledig i Stockholm? Tim är ju lite större nu så nu vågar jag ta med han ute på lite mer saker 🙂

Kram så länge!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..