Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Kan själv!

 

26052019-IMG_0247

God morgon! Idag känns det faktiskt som måndag, även för mig :-)

Har ni sett! Tim har förresten börjat hålla i flaskan själv när vi matar honom. Så gulligt! Han är såklart för liten för att kunna hålla den helt själv, men han vill alltid ha handen på eller under botten på flaskan. Brukar bulla upp med en handduk eller filt under så att den hålls uppe. Självklart låter jag han inte ligga sådär helt själv utan jag är alltid bredvid och har koll :-)

Idag ska vi till kyrkan som vi bokat för Tims dop och kika hur det ser ut. Jag går ytterst sällan i kyrkan. Det är nog bara vid dop, bröllop och begravningar. Jag är själv döpt men kände inte att det är ett måste att döpa Tim. Thomas tycker dock det är en fin tradition och så vi får en anledning att bjuda hit släkten så det blir kul :-) Dock verkar det som att själva “festlokalen” som vi ska använda efter dopet bara rymmer runt 30 pers, vilket betyder att det blir svårt att bjuda alla vi önskar :-/ Vi kanske får dra gränsen vid endast släkt, även om vi väldigt gärna vill bjuda våra vänner också. Vi får se!

Vad ska ni göra idag? :-)

4 Comments

 • Nettan i sumpan
  27 May, 2019 at 14:46

  Vilken kyrka har ni tänkt er till dopet ?

  Reply
  • isastar
   28 May, 2019 at 23:01

   Hagalunds :-)

   Reply
 • Annika
  28 May, 2019 at 11:03

  Vi har stor släkt så vi bjöd enbart in den. Räcker mer än väl med 30 pers tycker jag :-)

  Reply
  • isastar
   28 May, 2019 at 23:02

   Ja, 30 pers är helt okej :-) Man vill ju hinna prata/umgås med alla också men svårt att typ dra en gräns.

   Reply

Leave a Reply