Meny
HUDVÅRD / NYA PRODUKTER

Fler pusselbitar!

28052019-IMG_027528052019-IMG_0276

Hej! Har ni haft en fin tisdag? :-)

Jag och Tim tog en förmiddags-promenad till Mall of Scandinavia där vi mötte en vän och hennes son. Blev lite lunch, fika och köp av smågrejer, bland annat kuvert till våra dop-inbjudningar. Dom blev så fina! Jag ska visa er sedan. Jag vill att dom ska hinna gå ut till alla inbjudna först :-)

På eftermiddagen kom det några roliga bud. Bland annat ett med fler pusselbitar från Foreo. Kommer ni ihåg att jag visade er dom första bitarna? Som tur var sparade jag dom! Så idag kunde jag bygga ihop lite utav pusslet. Vad tror ni det kommer bli? Vad är det som kommer hända/lanseras den 3 juni? Superspännande ju! Och jätteroligt sätt att göra PR på. Har aldrig fått något liknande förr :-) Inser dock nu när jag ser bilderna att jag måste lagt pusslet upp och ner…

Nej, nu måste jag sova. Imorgon ska jag visa er lite ny mumsig hudvård!

Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply