Nytt favoritlack!

Inlägget innehåller en annonslänk

IMG_0313

Halloj! 🙂

Herreguuud vilka köer det är i trafiken när alla ska hem från jobbet. När Thomas kom hem tog jag bilen ner till Mall of Scandinavia en snabbis för att köpa en grej. Big mistake! Det tog mig 20 min att göra mitt ärende men sen fick jag sitta i bilkö typ 40 min. Helt galet! Normalt tar det oss 5-10 minuter att köra dit.

Har ni sett vilket fint nagellack jag har förresten? Det är en ny favorit! Känns riktigt vårigt och fräscht. Fin rosa utan att bli för skrikig liksom.

28052019-IMG_0281

Lacket kommer från Depend och ingår i sommarens kollektion Colour of a Mermaid som jag visade er här om dagen. Ni hittar lacket HÄR.

Nu måste jag packa! Imorgon åker vi till min syster med familj som bor utanför Göteborg. Tim ska få träffa sina tre kusiner för första gången. Så kul! 🙂

Kram på er ♥

LOADING..