Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Skintology Stockholm

 

28052019-IMG_4907

Hej från bilen!

Som jag berättade igår så är vi på väg söderut. Vi ska hälsa på min syster med familj som bor en bit utanför Göteborg. Himla mysigt!

Jag glömde ju att jag lovat visa er några nya hudvårdsprodukter igår.

Skintology Stockholm är ett nytt svenskt hudvårdsmärke som grundades förra året. Alla produkterna är tillverkade i Sverige och innehåller väl utvalda ingredienser. Eftersom min hud är SÅ torr och trist nu efter graviditeten (gravid-glowet är som sagt long gone) så kastade jag mig över proverna.

28052019-IMG_490328052019-IMG_4915

Sortimentet är väldigt litet än så länge men tanken är att det ska lanseras fler produkter nu under 2019. Första produkten man släppte var två sheet masks. Dom går att köpa en och en eller i en box om 4 stycken. The Perfect Mix Kit båda maskerna x 2.

Fresh Start AHA Mask är exfolierande och djupt återfuktande. Masken ska ge lyster och bidrar även till en jämnare och klarare hudton.

Thirst Quench Hydrating Mask är en djupt återfuktande mask ska ska bidra till att bibehålla hudens fuktbalans. Även den här masken ska ge lyster och får huden att kännas mjukare.

28052019-IMG_4945

Snygga förpackningar! Eller hur?

28052019-IMG_492928052019-IMG_4933

Sen har vi Thirst Quench Hyaluronic Concentrate som är högkoncentrerad hyaluronsyra. Mums! Hyaluronsyra binder fukt och gör att huden ser mer slät ut. Man applicerar ca 2-3 droppar dagligen. Jag brukar ta en på pannan och sen en på varsin kind. Efter att ha testa den i några dagar så ser jag faktiskt redan skillnad. Min hud känns mer återfuktad.

Priset ligger på 599kr

28052019-IMG_493728052019-IMG_4939

Sen har vi den sista produkten som är Thirst Quench Activator Booster. Det står att den ger djup återfuktning och att den även gör så att man får ett snabbare resultat av andra produkter som man lägger ovanpå, t.ex. en dagkräm eller serum. Därför har jag börjat med denna och sen tagit hyaluron-serumet ovanpå. Kanske därför jag redan ser så bra resultat?

Priset för denna är 549kr

Ha en fortsatt fin dag allihopa! ♥

No Comments

    Leave a Reply