1 juni

 

24052019-IMG_4791

Säg hej till min runda lilla plutt! ♥

Jag har helt glömt bort att berätta hur det gick hos BVC i onsdags.. om nån nu är intresserad, hehe. Tim har gått upp hela 1,5kg på en månad (!). Han är med andra ord en stor liten kille nu. Han har fått jätterunda kinder och gosiga valkar på låren. Han älskar mat och kräks väldigt sällan upp maten så han lägger på sig snabbt, haha 🙂 Barnmorskan och läkaren som undersökte honom sa iaf att han såg väldigt välmående ut och ser otroligt ”klok” ut för att vara så liten. Det är faktiskt många som sagt det, att han ser just klok ut. Han tittar väldigt mycket och ser liksom ut att fundera en del. Hehe! Mammas kloka lilla pojke ♥

Annars så fortsätter han vara lugn och snäll. Han är nöjd och glad så länge han får vara med och hör min och Thomas röster. Vi har verkligen haft tur som fått en så glad och lugn bebis. Vi hade ställt in oss på att barn betydde noll sömn och noll egentid. Just nu känner vi att vi får både och, men jag är medveten om att det kan komma ändras snabbt. Just nu sover Tim iaf 5-6h i sträck om natten och det är jag glad för. Däremot är jag rätt så beroende av min ”skönhetssömn” så trots det har jag har fått mörka ringar under ögonen. Så har ni tips på någon GRYM ögonkräm som gärna gör huden ljusare så kommentera nedan!! 🙂

Nu ska jag fortsätta umgås med familjen här. Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..