Hemma!

 

02062019-IMG_5084

Min systerdotter Olivia och Tim ♥

Hej!

Nu är vi hemma i Stockholm igen. Alltid kul att vara borta, men också skönt att komma hem. Älskar att sova i min egen säng, hehe! 🙂 Tim var så duktig och sov hela vägen förutom när vi gjorde några kortare stopp. Eftersom han fortfarande är så liten så vill vi inte att han sitter för långa stunder i babyskyddet. Så vi stannade och lät han få sträcka på sig, äta lite och rapa 🙂

Just nu ligger han på soffan och sover bredvid mig. Han har sovit i snart 3 timmar. Jag sitter bara och väntar på att han ska vakna så att vi kan bege oss ut en sväng. Kylskåpet gapar tomt efter dom här dagarna borta så vi skulle behöva handla.

Den här veckan är ganska lugn för oss. Jag ska njuta av att bara ta det lugnt, gå promenader och kanske träffa några kompisar. Nästa vecka är det full rulle så lika bra att ta det lugnt nu.

Nu vaknade Tim! Äntligen! Vi hörs senare hörrni ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..