Meny
EVENTS / PRESSVISNING / TIM

Tims första event

 

04062019-IMG_0439

Heej!

Idag har jag och Tim varit ute och flängt i värmen :-) först tog vi en promenad till Kungsholmen och käkade lunch med mina kollegor. Sen tog vi tunnelbanan därifrån in till stan för att gå på ett lunchevent tillsammans med NYX professional makeup. Tims första event någonsin! Tänk er, 7 veckor gammal och hänger på sminkevent ;-) Han däckade rätt så snabbt när vi kom hem, hehe. Helt utmattad. Lill-skrutten!

04062019-IMG_0440

NYX professional makeup lanserar nu en ny kollektion som heter Bare with me. Alla produkterna är väldigt enkla att använda, även för den som inte har så mycket erfarenhet av makeup.

Multitasking spray är perfekt en varm dag som denna! Jag sprejade på mig lite direkt. Den funkar som en primer under sminket, en setting spray ovanpå sminket eller bara för att fräscha sminket till under dagen.

04062019-IMG_0441

Nya Tinted Skin Veil är en lätt bas med lätt-medium täckning som smälter jättefint på huden! Jag testade lite på handen och gillade den verkligen så jag ser fram emot att testa den i ansiktet också :-)

04062019-IMG_0443

Hela eventet gick i färgen rosa, så även maten. Som för övrigt var SÅ god! Jag hade ju redan käkat när jag kom dit men jag är glad att Jakob övertalade mig att smaka lite. Mums!

04062019-IMG_0445

Blush-stick som ger en lätt färg. Tips, dom går även att använda på läpparna som färgat balm!

04062019-IMG_0448

Tim charmade Jakob! ♥ Jakob är en gammal kollega till mig som idag jobbar som Social Media Manager på NYX professional makeup.

04062019-IMG_0451

Det här är också ett hett tips, att kyla ner sprejen innan användning. SÅ skönt för ansiktet :-) Har man inte en stor ishink hemma så kan man också ha den i kylskåpet.

04062019-IMG_0453

Ser ni hur stor Tim har blivit? Riktig liten tungklump. Dom flesta tror att han är äldre än 7 veckor. Han är dessutom jättestark i benen och kan nästan “stå” själv när man håller i honom under armarna. Bebisars ben brukar ju liksom lätt vika sig men han står stadigt. Tänk om han börjar gå vid 8 månader som man hört att vissa gör! iiih. Hur tidigt började ni att gå? Jag tror jag var strax över ett år.

Nu ska vi ta en kvällspromenad i det sköna vädret. Tim gillar att sova i vagnen så jag tänker att det är härligt för honom. Kram på er!

No Comments

    Leave a Reply