Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / HUDVÅRD / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Foreo Luna 3

Inlägget innehåller annonslänkar

04062019-IMG_0479

Herregud vilken värme! SÅ härligt :-) Jag blev helt svettig efter dagens promenad så jag var tvungen att hoppa in i duschen när vi kom hem. Passade på att testa den här nya ansiktsborsten då också.

Här om dagen kom nämligen budet med dom sista pusselbitarna från Foreo. Pusslets motiv blev deras nya Luna 3 :-)

03062019-IMG_0413

04062019-04062019-IMG_0484

Luna 3 är, enligt Foreo själva, den skonsammaste ansiktsborsten i hela skönhetsvärlden.

Det är en mjuk silikonborste som effektivt tar bort orenheter, olja och talgöverskott från huden på bara en minut. Tillsammans med en uppstramande ansiktsmassage (den vibbrerar) så ska huden bli smidigare och får ett mer ungdomligt utseende.

LUNA 3 använder sig av T-Sonic-pulsationer för att ge dig en djupare rengöring än den du får av att endast använda händerna. När all smuts och olja försvinner får din hy även bättre förmåga att absorbera upp efterföljande hudvårdsprodukter.

LUNA 3 har 16 olika styrkenivåer, skräddarsydda för varje hudtyp. Man parkopplar borsten med Foreos app och väljer där vilken intensitet och massage man önskar.

Borsten laddas upp med USB och en laddning håller upp till 650 användningar.

Priset ligger på ca 2195kr vilket är en hel del men också värt det ifall man vill ta hand om sin hud. Om man aldrig testat Foreos produkter så kan jag tipsa om att testa en Luna Play till att börja med. Det är en mini-variant för endast 299krHÄR hittar ni den! Luna 3 hittar ni HÄR.

04062019-IMG_0488

Förutom Luna 3 har Foreo även släppt en till nyhet, nämligen ett serum. Det är ett serum som innehåller antioxidanter från squalane och fukt från hyaluronsyra, som tillsammans stramar upp din hy.

Ni hittar serumet HÄR.

Nu ska vi ut i värmen igen. Kram på er! ♥

No Comments

    Leave a Reply