Sjala bebis

 

10022019-IMG_3204
10022019-IMG_3205
03062019-IMG_0420
03062019-IMG_0433

Glad nationaldag på er allihopa! Hur ska ni fira Sverige idag? 🙂

Jag börjar direkt med att varna dig, Mona att scrolla förbi det här inlägget för jag vet att du inte gillar bärsjalar, haha! 😉

Men till er andra, se vad jag lyckades med här om dagen! Att sjala Tim helt själv 🙂 Tim vill gärna vara med och gärna också bäras, men eftersom han väger drygt 6,5 kg nu så orkar jag inte bära runt på honom hela tiden. Vi har en bärsele från BabyBjörn också men den är varm och Tim ser inte så mycket när han sitter i den eftersom vi måste ha honom vänd inåt. Än så länge är han för liten för att vi ska kunna vända honom framåt. Han måste bli starkare i nacken först, sen tror jag den kommer vara väldigt bra. Jag har varit lite feg med att sjala själv men här om dagen så tänkte jag att, nu är det dags!

Kikade på en video på youtube hur man ska knyta och det funkade superbra på första försöket. Ni ser ju hur nöjd och nyfiken Tim är där han sitter och tittar ut, haha 🙂

Min sjal kommer från svenska Coracor och är gjord i ekologisk bomull. Ni hittar den här.

  1. Anna skriver:

    Använder du fortfarande sjalen eller är det något du vill sälja vidare? 🙂

  2. Mona skriver:

    …men du, han har ju inte jättemycket stöd i den där trasan heller så jag skulle lätt testa att vända honom i BabyBjörnen. Minns att Johanna blev överlycklig över att kunna ha full koll framåt. Hon sög jämt på kanten och skrek som en babian när jag lossade henne. Skulle alltid sitta i den där..

    1. Haha! Han är för liten för att jag ska kunna ha han framåt.. Men snart så 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..