Dopinbjudan

 

28052019-IMG_4954
inbjudan till dop

Hej!

Hoppas ni hade ett fint nationalfirande igår 🙂 Vi tog en promenad till Hagaparken. Det var jättemycket folk och solen gassade. Temperaturen visade runt 27 grader. Svettigt! Vi satte oss på serveringen vid koppartälten och njöt i skuggan.

Nu har alla fått sina inbjudningar till Tims dop, så därför tänkte jag att även ni skulle få se dom. Som sagt så är lokalen (där vi ska ha fikat efteråt) i anslutning till kyrkan så liten att vi endast får plats med runt 30 personer. Därför fick vi begränsa oss till att endast bjuda våra närmaste familjer och några få vänner som vi tror har möjlighet att komma.

inbjudan dop

Jag har själv pillat ihop designen på kortet med inspiration från lite olika bilder på Pinterest. Så korten i sig var gratis.. kuverten däremot (jag ville verkligen ha naturbruna) gick på drygt 10 kr styck (!) Hur fasiken kan kuvert vara så jäkla dyra? Blir ganska mycket när man ska skicka ut ett gäng inbjudningar plus frimärken. Vi skickade ju inbjudningar till både Sverige, Danmark och Norge.

Idag ska jag försöka få med mig Thomas in till city för att besöka en ”partybutik”. Jag har redan börjat planera dukning och dekoration till dopet och jag vill kolla vad dom har där. Vi är ute i v ä l d i g t god tid men jag tycker det är så himla kul. Jag hade lätt kunnat jobba som typ eventfixare eller bröllopsfixare. Ge mig en budget och sen går min kreativa hjärna igång! hehe 🙂

Imorgon ska vi dessutom på en fest där man ska vara utklädd och vi har inte hunnit fixa något än, så jag hoppas vi kan hitta något till det också.

Kram på er!

  1. Lisa skriver:

    Vilken din inbjudan. Kikar runt efter inspiration till inbjudningar till vår sons dop. Fastnade vekrligen för detta kort. Om du vill dela med dig av hur du gjorde får du gärna maila mig. Vore väldigt tacksam. 😍

    1. isastar skriver:

      Hej! Vad kul att du hittade hit 🙂 tack snälla, jag har gjort dom själv i Photoshop! ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..