Meny
BARN / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Vår kalashelg i bilder

Inlägget innehåller en annonslänk

08062019-IMG_0564

Hej på er!

Vilken helg alltså! Igår, lördag var vi bjudna till en 40-års-överraskningsfest med temat Star Wars. Det var så fint fixat med Star Wars detaljer överallt. Kul! Sånt gillar jag :-) Tim följde såklart med och han var faktiskt det enda barnet på festen. Han var supernöjd hela kvällen och ville vara med hela tiden. När han blev trött fick han sova i vagnen ute på altanen. Helt perfekt!

Jag drog på en ny läppfärg från Idun Minerals dagen till ära. Den satt faktiskt riktigt bra hela dagen och kvällen trots att jag åt och drack. Ni hittar den HÄR.

08062019-IMG_058708062019-IMG_0585

Jag har bara sett någon enstaka Star Wars-film (de senaste som gått på bio nyligen) så jag har inte så stor koll på karaktärerna. De övriga på festen hade dock gått all in med kläder, peruker och masker.

08062019-IMG_0582

Se vad roliga “placeringskort” i form av vattenflaskor. Dom var beställda från Etsy. Det är en sida där man kan beställa saker som folk gör själva. Så nån designar alltså egna etiketter och sätter på vattenflaskor och sen säljer. Smart och roligt! :-)

09062019-IMG_0604

Idag var vi ganska trötta när vi vaknade. Speciellt jag som var uppe med Tim under natten. Vi alla tre låg och drog oss länge i sängen innan det var dags att kliva upp och tagga till inför nästa kalas. På dagens schema stod 1-årskalas ute på Värmdö.

09062019-IMG_0616

Ett sånt här kak-kalas tackar man ju inte nej till :-D

09062019-IMG_0618

Våra vänner har ett sjukt mysigt hus med en jättehärlig altan. Här syns bara en liten del utav den. Jag och Thomas är väldigt sugna på att köpa hus. Det är bara så jäkla dyrt med hus i Stockholm, men tanken att ha en egen gräsmatta och bara kunna öppna upp är väldigt lockande. Bor ni i hus eller lägenhet?

09062019-IMG_0620

Jag passade på att stå i solen lite medan Tim låg i vagnen. Vi är väldigt nöjda med våran vagn från Silver Cross.

Nu har vi kommit hem, käkat middag och ska slappa på soffan resten av kvällen. Den kommande veckan är det också full rulle så det blir nog att sova tidigt ikväll. Vad har ni gjort i helgen?

Kram på er!

No Comments

    Leave a Reply