Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / KROPPSVÅRD / NYA PRODUKTER / SOLSKYDD & BRUN UTAN SOL

Nyheter från Ida Warg

Inlägget innehåller annonslänkar

10062019-IMG_5149

Hej från en utvilad mama! :-)

Igår somnade Tim vid 21.30 i min famn. Jag la försiktigt ner han i hans egen säng i vårat sovrum och stängde dörren. Jag och Thomas satt sedan i vardagsrummet och kikade på en serie samtidigt som vi hade koll på han via babymonitorn. Sen sov han som en stock ända till halv 5, käkade lite och somnade om, vaknade kl 8 och käkade lite till och somnade sedan om till 10.30 (!). Jag hann duscha, sminka mig och fixa lite här hemma innan han vaknade. Otroligt lyxigt :-) Det enda jag INTE hann med var att BUSA (brun-utan-sol:a mig) så jag tänkte göra det nu ikväll när han somnat.

Jag tänkte testa Ida Wargs nya instant mousse. Den ger alltså färg direkt och blir sedan gradvis lite brunare. Mina ben är SÅ bleka så jag tänkte köra typ benen och armarna till att börja med. Har ni testat Idas produkter?

10062019-IMG_5156

Hon har även lanserat en Dry Shimmer Oil. Ni hittar den HÄR.

10062019-IMG_5159

…och 3 somriga body mists med doft av vanilj, kokos och vattenmelon. SÅ mumsiga! Dom säljs exklusivt hos H&M.

Nu har Tim fått på sig pyjamasen och somnar förhoppningsvis snart så att jag kan gå igång med busen :-)

Vad gör ni ikväll? Ser Em-kvalet mellan Sverige och Spanien kanske?

Kram! ♥

No Comments

    Leave a Reply