2 månader

11062019-IMG_5207
11062019-IMG_5232

Hurra, idag blir Tim 2 månader! ♥

Tänk att det redan har gått 2 månader sedan han föddes. På ett sätt känns det som att det vore igår, men sen känns det som att han funnits här mycket längre än så. Numera känns han liksom inte som ett spädbarn, utan som en riktig bebis. Hans personlighet växer för varje dag och han har börjat le och skratta jättemycket. När han gör det så blir jag helt varm i hjärtat. Min fina, älskade lilla Tim.

Idag ska vi till BVC på 2-månaderskontroll. Sist var han 59,5 cm lång och vägde 6,3 kg. Jag gissar på att han är närmare 7 kg tung nu, haha! Jag ska även till barnmorskan på det sista återbesöket. Jag hoppas att ser bra ut och att jag får OK på att börja träna lite smått. Jag vill så gärna ut och jogga snart! Det kryper i benen på mig. Jag saknar att springa men förstår att jag inte kan börja där jag var, utan jag får ta det lugnt och trappa upp allt eftersom.

Vad ska ni hitta på idag? ♥

  1. Lotta skriver:

    Grattis till den lille söte pojken! Han ser lite bestämd ut? Hur som supergullig!
    Jag tror man ska vara försiktig med magen ett tag efter förlossning, typ situps, men prata med barnmorskan. Angående träning då.

    1. Tack snälla. Han är en liten bestämd herre, haha 🙂 jag pratade med BM och jag får börja träna lite lugnt. Ska ta hjälp av en PT så att jag gör rätt tänkte jag, just magen osv som du nämnde 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..