Espadrillos

13062019-IMG_5251
13062019-IMG_5246
13062019-IMG_5250

Alltså hur söta?! Jag kan nästan inte gå in i en klädbutik utan att komma ut med något till Tim. Till mitt försvar så fyndade jag dessa på rea för endast 60 spänn. Pappa T brukar ha espadrillos på sommaren och då kan ju inte bebis T vara sämre 😉

Idag ska jag och mina vänner ta en tur in till city. Dom ska också få barn så vi ska bland annat till NK och provköra barnvagnar. Har ni varit på NK’s barnavdelning? Dom har så mycket fint men jag ska försöka att inte köpa något idag. Hehe!

Kram på er ♥

  1. Anneli skriver:

    Men kära nån då! Det är något visst med barnskor… så himla söta.
    Tyvärr har mina barnbarn för stora fötter numera 🙂

    Trevlig helg!

    1. Jamen visst är det ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..