Meny
FÖRE & EFTER / KROPPSVÅRD / SOLSKYDD & BRUN UTAN SOL

BUS – så gick det!

Inlägget innehåller en annonslänk

10062019-IMG_5149

Jag testade ju Ida Wargs nya brun utan sol tidigare i veckan men jag glömde visa er resultatet. Det är alltså en ny variant i mousse-form som heter instant och ger färg direkt.

10062019-IMG_5196

Så här ser moussen ut. Jag applicerade den med hjälp av handsken som också kommer från Ida Warg.

10062019-IMG_5198

Ni ser ju.. mina ben var i vitaste laget :-) Man ska inte peela kroppen innan men man ska duscha, så jag masserade in moussen över hela kroppen direkt efter att jag duschat.

idawargbus

Färgen blir inte så mörk först, men man ser en viss skillnad. Det riktiga resultatet syns några timmar senare, därför ska man också undvika ljusa, åtsittande kläder tills man duschat en gång. Man kan smörja in torra partier med hudkräm för att undvika fläckar. Jag smorde in mina knän och fotknölar, dock så lyckades det ändå bli fläckigt. Jag är verkligen en rookie på BUS. Jag får öva mer! :-) Färgen blev iaf fin och ser naturlig ut.

Ni hittar Ida Wargs BUS här.

No Comments

    Leave a Reply