Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Jelly Primer

Inlägget innehåller en annonslänk

16062019-IMG_5321

Hej!

Hoppas ni haft en fin måndag. Vi startade dagen med att besöka polisen och fixa ett pass till Tim. Det var inte det lättaste att få han att titta in i kameran, men till slut så lyckades vi och blev han SÅ sööööt :-) Skönt att ha passet fixat om vi bestämmer oss för att åka utomlands. Det lutar lite åt att vi kommer åka till Grekland senare i sommar. Ni vet ju att jag älskar Grekland och jag kan nästan inte tänka mig en sommar utan att få åka dit! Hittills har vi besökt Skiathos, Kos, Parga, Mykonos, Skopelos, Alonissos, Thassos, Kalymnos och Kreta. Har ni tips på någon ö vi borde besöka i år? :-)

I alla fall.. här kommer dagens produkttips! NYX professional makeup har nämligen lanserat en ny primer i jelly-form. Sjukt cool, jag har aldrig sett något liknande förut.

16062019-IMG_5326

Den ska alltså göra att sminket håller längre och att porer syns mindre. Med ingredienser som bland annat gurka och aloe vera-extrakt ger den ditt ansikte lyster och en fräsch och uppfriskad känsla.

16062019-IMG_5330

Som ni ser så gelén helt genomskinlig och fast men ändå lite rinnande i konsistensen. Tänk er ungefär som slime (slajm).

16062019-IMG_5336

Den är väldigt dryg så man behöver bara litegrann till hela ansiktet. Det coolaste är att gelén går tillbaka till sin form igen, så även fast du kört ner fingret i den så kommer det se ut som att den är helt ny nästa gång du öppnar burken.

Priset ligger på 209kr men den är nedsatt till 156kr HÄR just nu.

Nu är det dags att sova. Vi hörs imorgon ♥

No Comments

    Leave a Reply