Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

IDUN Fresh Face Palette

Inlägget innehåller en annonslänk

16062019-IMG_5376

God morgon!

Japp, jag har precis vaknat och klockan är snart 12, haha. Jag fick sova ut idag eftersom vi är hos mina föräldrar i Sundsvall :-) Lyxigt!

Solen skiner idag men det blåser väldigt mycket. Planen var först att vi skulle åka till våran sommarstuga, men man måste åka båt dit och det känns lite läskigt att ta med Tim om det är höga vågor så vi åker nog imorgon istället. Jag köpte en flytväst till han igår så han är iaf redo. Tänk att allt som är litet är så sött! Jag ska ta en bild när han har den på sig så ska ni få se :-)

16062019-IMG_5388

Idag vill jag visa er en ny palett från Idun Minerals. Jag var nämligen förbi jobbet och hälsade på mina kollegor för nån vecka sen och eftersom vi delar kontorslokaler med Idun så passade jag på att spana in deras nyheter.

Den här paletten innehåller en highight, en rouge och två bronzers (en matt och en skimrande).

16062019-IMG_5378

Som ni ser så är färgerna väldigt “snälla” och färgen byggs upp successivt vilket gör att det inte blir för mycket eller fel. Färgskalan passar också dom flesta, så ett tips är att den funkar jättebra att ge bort som present. Iduns produkter är gjorda för att passa även den känsligaste hyn så paletten är helt oparfymerad.

Priset ligger på 379kr och du hittar den på Apoteken men även HÄR.

16062019-IMG_5391

Nu ska vi ta en promenad. Kram på er! ♥

No Comments

    Leave a Reply