Meny
ISABELLE TIPSAR / NAGLAR

Jakten på lacket

Inlägget innehåller en annonslänk

Sitter i bilen vid flygplatsen och väntar på Thomas. Hans flyg landar när som helst :-) Minns ni att jag hade hittat en nytt favorit-lack från Depend? Problemet är ju att dom inte sitter så länge, iaf inte på mig. Så jag letade ett motsvarande i Lackryl och hittade det här på Åhléns. Så fin och fräsch! Är typ exakt samma färg som Depends. Kör samma på både händer och fötter just nu. Kommer bli ännu finare när man blir lite brun nu under sommaren.

Ni hittat det HÄR. Och för er som inte känner till Lackryl så måste dom härdas med uv-lampa men sen sitter det snyggt i 1-2 veckor. Ä l s k a r dom lacken! Ni ser hur glansiga och fina dom blir. Mitt lack på bilden har suttit på i 4 dagar.

Nu landade flyget! Vi hörs, kram

6 Comments

 • Lotta
  21 June, 2019 at 14:08

  Så fint lack!
  Glad Midsommar!

  Reply
  • isastar
   22 June, 2019 at 22:29

   Glad midsommar i efterskott Lotta! ☺️

   Reply
 • Anne-Li
  23 June, 2019 at 15:04

  Glad midsommar i efterskott! Vi firade o Härnösand och vilket fantastiskt och ovanligt härligt väder vi fick!☺️

  Hur blir nageln efter att man använt Lackryl?
  Jag är lite rädd för att göra på salong pga att den egna nageln blir svagare under.

  Reply
  • isastar
   23 June, 2019 at 15:42

   Tack detsamma! :-) Vad härligt, vi hade också bra väder men det blåste en del. Lakcryl sitter inte lika hårt som när man gör på salong utan de går att dra av efter 1-2 veckor när det börja släppa i kanterna. Vill man ta bort det tidigare kan man ta aceton på en bomullstuss och lite folie runt. Dom gånger jag har gjort naglar på salong så blir naglarna mycket mer skadade än med Lackryl! Dock rekommenderar jag att man filar lite med en buffer på nageln innan man applicerar lacket för då sitter det bättre, men det kan ju göra ens egna naglar lite skörare. Hoppas du blev klok av mitt svar! :-)

   Reply
 • Camilla
  24 June, 2019 at 13:48

  Har länge varit sugen på Lacryl men då man behöver UV-lampa så har jag inte kommit längre i mina planer. Har kikat på olika UV-lampor men vet inte vilken man ska välja i djungeln. Har du något tips på bra UV-lampa? Vilken använder du? Tacksam för tips :-)

  Reply
  • isastar
   24 June, 2019 at 22:19

   Förstår! När man väl ha en uv-lampa så orkar man nästan inte använda vanliga lack sen, för man orkar inte vänta på att det ska torka haha :-) Speciellt nu med småbarn så är det super med uv-lampa eftersom det härdar så snabbt och inte kladdar eller blir hack i lacket av minsta lilla! Jag använder en stor lampa (som man får in hela handen i) från ett märke som heter Alessandro. Vet inte om det säljs längre men du kan se hur den ser ut i det här inlägget (https://blogg.damernasvarld.se/isastar/2016/01/21/lyx-lackryl/) Tror inte lampan har så stor betydelse men jag brukar lacka 1 lager, härda 1 min, lacka ett till lager och härda 2 minuter :-)

   Reply

Leave a Reply