Meny
BARN / TIM

10 veckor

 

8D215FBC-4582-4C5A-92BF-38C0A2A8684B

Tim är nu 10 veckor (2 månader och 13 dagar) gammal och börjar kännas så stor. Stoppa tiden! Jag vill att han ska vara min lilla bebis för alltid, samtidigt som jag vill att han ska börja gå, prata, äta riktig mat osv. Det är nog ganska vanligt att man känner så. Alla steg har sin charm och jag försöker varje dag att njuta av nuet :-)

Nuvarande status är i alla fall att Tim fortsätter att vara en snäll och go kille. Inte en enda gång har jag känt mig frustrerad över att han gråtit, skrikit eller varit “jobbig” för han är verkligen lugn. Jag fick höra en hel del skräckexempel när jag var gravid och ställde in mig på att själv vara ett vrak med en skrikande bebis dygnet runt. Vi har verkligen haft turen att få en lugn bebis! Han sover fortfarande en hel del på dagarna och så länge han fått mat, rapat och bytt blöja så är han nöjd. Han gillar att sitta i babysittern och prata… eller ja, jollra. Oj som han jollrar mycket ibland :-) Så sött! Så länge han får vara med så är han nöjd. Det enda som gör han lite missnöjd ibland är när man bär honom “fel”. Han vill nämligen sitta utåt i famnen, så att han kan se framåt. Numera väger han 7 kg vilket är ganska tungt att bära runt på, men han är en bestämd liten herre så det är bara att bära så, haha!

På kvällarna somnar han runt 21.30 och sover oftast till ca kl 04.00-05.00 men det har också hänt att han sover ända till kl 06. Efter lite mat och ny blöja somnar han om och det är sällan vi kliver upp före kl 09.00. Han är morgontrött, precis som sin far.. inte mig emot ;-) Han har också börjat le och skratta jättemycket. Att vakna upp och se han ligga och le mot en på morgonen är lycka! ♥

3 Comments

 • Lotta
  26 June, 2019 at 09:28

  Han är så söt!!!
  Så skönt att han är lugn, och att ni kan sova!

  Reply
  • isastar
   26 June, 2019 at 15:28

   Tack snälla! Ja verkligen :-)

   Reply
 • mafia slot internasional
  21 May, 2023 at 15:59

  mafia slot adalah kumpulan komunitas paling mantap
  mafia slot

  Reply

Leave a Reply