Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Sheer Sunshine Gloss

Inlägget innehåller en annonslänk

16062019-IMG_5352

Hej! :-)

Vet ni, idag tog jag mig ut på min första löprunda sedan jag fått ok av barnmorskan att börja träna. Imorgon är det 11 veckor sedan Tim föddes och jag slutade nog springa när jag var gravid i ca vecka 20. Jag tyckte det var läskigt att springa när magen började växa. Som jag saknat att komma ut och springa lite! Idag fick det bli 4 km i ett lugnt tempo. Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Flåset fanns kvar och jag klarade av att springa utan stopp :-)

Nog om träning. Vissa av er är säkert helt ointresserade så här kommer dagens produkttips istället! :-) Sheer Sunshine Gloss är en ny typ av läppglans från IsaDora.

16062019-IMG_5355

Dom kommer i 6 olika, skira nyanser. Finishen är högglansig men dom klibbar inte på läpparna. Det enda negativa (som med alla läppglans) är att dom försvinner när man äter och dricker. Annars doftar dom jordgubb och har även skyddande spf15 vilket är toppen nu i sommar!

16062019-IMG_5373

03 Praline, 07 Sheer Fiesta & 11 Sheer Summer

isadora-lips

Priset ligger på 129kr styck och ni hittar dom HÄR

Kram ♥

No Comments

    Leave a Reply