Sommarens resa

 

802C86EB-923D-4C5A-9271-B19B19C7D7FD

Idag var vi och hämtade ut Tims pass hos polisen. Han blev så söt på fotot! haha, våran lilla knubbis 🙂 Nu är vi ett steg närmare årets Greklandsresa. Ja, vi har faktiskt bokat resa nu. Vi har aldrig åkt till samma ställa två gånger, men det kommer vi göra i år. Vi åker tillbaka till Parga och hotell Theros där vi var förra året. Jag längtar helt galet mycket! Vi kommer dock inte åka förrän i september eftersom vi inte vill att det är för varmt, för Tims skull. Jag hade gärna åkt tidigare men jag tror det blir tufft för han om det är supervarmt. Jag är bara glad att vi kommer i väg över huvudtaget ♥ så mysigt!

IMG_1208

På tal om något annat så har jag testat en ny mascara i ca 2 veckors tid nu. Den heter BioMineral Long Lash mascara och kommer från svenska Estelle & Thild. Det är en ekologisk, mineralmascara som innehåller naturliga ingredienser, så som bland annat karnaubavax, acaciagummi och sheasmör.

16062019-IMG_5397

Jag gillar borsten, den passar mina fransar och bygger okej volym men av någon märklig anledning så lyckas jag få mascara på ögonlocken varje gång?! Jag brukar nästan aldrig få det av mascaror så jag fattar inte varför det blir så med denna.

Den separerar också fint som ni kan se. Den håller däremot inte för vatten… eller svett. Den är ju inte vattenfast så det är väl inte så konstigt egentligen, men det kan vara värt att veta att man KAN se ut som sju svåra år efter ett träningspass. Man KAN alltså få konstiga blickar inne på Ica om man inte tittat sig i spegeln efter träningen 😉

16062019-IMG_5405

Med andra ord är det tyvärr ingen ny favoritmascara men jag gillar att den är ekologisk och naturlig! Jag ska fortsätta prova fler produkter från Estelle & Thild så återkommer jag om jag hittar några guldkorn 🙂

Kram på er!

  1. Lotta skriver:

    Men lille söte… så gullig! Blir säkert en väldigt härlig resa! Nog bra att ni ska åka då, i september. Ett tips är att ta med näsdroppar på flyget till den lille, kan hjälpa vid start o landning så det inte spänner/gör ont i öronen.
    Och tack för varningen om mascaran. Jag vill gärna att den står emot lite fukt och väta, så då går denna bort.

    1. Tack för tips, jag har hört att man kan mata/amma också samtidigt för att underlätta för dom små öronen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..