En dag på Värmdö

Inlägget innehåller en annonslänk

IMG_1234

Heej!

Har ni haft en fin helg? 🙂 Vädret har varit toppen här i Stockholm. Igår åkte vi ut till våra vänner på Värmdö. Dom har ett supermysigt hus och bara en bit därifrån ligger det en badstrand. Vi promenerade dit men vattnet var så kallt så vi badade inte.

IMG_1224

Jag är supernoga med solskydd just nu. Jag ammar fortfarande vilket betyder att jag har en massa hormoner i kroppen. Dessa hormoner gör att man jättelätt får hyperpigmenteringar. Jag har redan fått lite på kinderna och det är tydligen jättesvårt att få bort. Så snart jag slutat amma ska jag se om det går att göra nån kemisk peeling eller nån annan behandling för att dämpa det. I sommar kommer jag köra på spf 50 varje dag!

HÄR hittar ni denna från La Roche-Posay.

A1DCF4DC-FA77-430D-9A01-E60035992670

Vi testade sittdelen till vagnen för första gången igår. Tim är ju egentligen lite för liten än, men han är stor för sin ålder (över medel på både vikt- och längdkurvan) och sen är han SÅ nyfiken. Det är anledningen till varför vi testade sittdelen. Han vill sitta upp så att han kan se vad som händer. Den är ergonomisk, så man kan tippa bak den så att han kan ligga ned och sova också. Tim var iaf supernöjd och glad över att kunna se och inte behöva ligga ned hela tiden och bara stirra upp i himlen.

När vi var på stranden ringde Thomas pappa så Tim fick facetima med farfar 🙂

Sötnosen! Han blir mer och mer lik Thomas för varje dag som går. Jag tror dock att han har fått min mun 🙂

IMG_1264

Så mysigt med hus. Egen gräsmatta och altan…. mmh vi drömmer vidare! Nästa år kanske 😉 Vi trivs så himla bra i våran lägenhet så det är lite vemodigt att tänka sig flytta.

Vi grillade och satt ute på altanen hela kvällen. Superhärligt!

Nu ska vi se en film och sen blir det sängen. Imorgon åker jag och Tim upp till Sundsvall en sväng igen. Vi hörs! Kram ♥

 1. Lotta skriver:

  Jag igen. Glömde fråga, skulle behöva ett råd. I inlägget om hårfärg skrev jag ju en kommentar, och efter den började jag tänka, att om jag skulle låta mitt eget växa ut? Jag är SÅ trött på att färga det, ständigt ha denna vita randen i håret, övriga håret ser så gult o fult ut till det. Ångrar jag mig kan man ju bara färga det igen liksom.
  MEN. Nu har jag nyss färgat det, i en blond färg som ”kunde ljusa upp 4.5 gång”. Valde inte blondering för tyckte det kändes så hårt för håret. Dumt. Blev typ ingen skillnad alls. Funderade därför nu på att ta blondering nästa gång, bara i längderna då. Men räcker det att vänta två veckor? Eller måste jag genomlida en månad? Vad kan jag annars hitta på?
  Ursäkta långt tråkigt babbel.

  1. Jag är ju ingen frisör så det är supersvårt att svara på! :-/ Mitt hår är väldigt starkt så jag kan blondera typ direkt dagen efter, men jag skulle inte rekommendera det eftersom det sliter oavsett hårkvalitet. Bäst är nog om du frågar en frisör gällande din hårkvalitet och vad den klarar av. Risken med blondering är ju att de kan bleka för hårt och att håret går av. Det hände mig en gång i tonåren med ”polisongerna” som blev jättekorta och stod rakt ut, haha!

 2. Lotta skriver:

  Ser mysigt ut!
  Jag gillar också LRP till ansiktet. För många år sedan hade jag pigmentfläckar i ansiktet, bl.a en på överläppen, samt på kinderna. På den tiden tyckte man att spf 30 var jättehögt, så jag hade 30 i hela ansiktet, men satte 50 just på fläckarna. Samt solade INTE. Tog några år, men fläckarna försvann.

  1. Hehe, vad lustigt att man tyckte att 30 var högt 🙂 Det kanske man kommer tycka om spf50 om några år.. vem vet ;-P Har hört att fläckarna KAN försvinna men de inte är säkert. Du hade tur! Hoppas jag kan få bort mina. Har iaf inte fått något på överläppen än men har hört att det är vanligt att man får där också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..