Bebismys

Idag besökte vi våra vänner som fick en son för snart 3 veckor sedan. Liam, som han heter, var så liiiiten och söt! ♥ det mest galna var att han vägde exakt lika mycket, och var exakt lika lång som Tim var när han föddes. Så Tim har med andra ord varit så liten. Åh! Tiden går ju SÅ fort och man glömmer så snabbt! Nu såg Tim jättestor ut tillskillnad mot lilla Liam.

Vi ville såklart ta med oss en present så jag satte ihop en liten blöjtårta. Jag har ju gjort några stycken tidigare så det gick ganska snabbt. På toppen satte jag en kanin som även är en speldosa och sen hängde jag två nappar runt halsen på den. Mellan dom ihoprullade blöjorna stack jag ner lite skönhetsprodukter till mamman 🙂

Nu ska vi grilla hamburgare här hemma och se en film. Hoppas ni har en fin lördag! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..