Meny
BARN / LÄPPAR / MINA MAKEUPLOOKER / TIM

Dagens

Inlägget innehåller annonslänkartimm

Hej! Hur mår ni? :-)

Nu har Thomas mamma åkt hem till Danmark igen och vi är ensamma hemma. Vi kommer däremot inte vara hemma så länge utan redan till helgen börjar våran semester “på riktigt” för då går Thomas på semester. Ska bli mysigt med några veckor tillsammans!

Medan Tim sov på förmiddagen så passade jag på att duscha, tvätta håret och sminka mig. Det är inte så ofta vi hamnar på bild tillsammans (måste bli bättre på det) men idag passade jag på att ta några bilder. Det gick tyvärr inte att få Tim att le, haha. Han undrade mest varför mamma hade ställt upp en kamera på ett stativ tror jag. Den här bilden blev iallafall helt okej, eller hur? Jag har länge velat byta min bild i headern så jag ska försöka få den här där uppe istället tänkte jag :-)

madrid

Älskar förresten den här läppfärgen, ni hittar den HÄR. Mina ögonbryn är ifyllda med denna från Bare Minerals och fransarna är från Ardell, ni hittar dom HÄR.

Kram på er!

2 Comments

 • Lotta
  17 July, 2019 at 16:24

  Så fin bild på er!

  Reply
  • isastar
   17 July, 2019 at 21:16

   Tack snälla Lotta! :-)

   Reply

Leave a Reply