Vattenfast mascara

Inlägget innehåller en annonslänk

17072019-IMG_5622

L’Oréal har lanserat en vattenfast variant av deras Unlimited mascara. Det som är  speciellt med den här mascaran är såklart formen på hylsan och att det går att luta borsten. Detta för att man ska få en bättre vinkel och därmed nå alla fransar och bygga upp volym.

Den kostar 179kr och finns att köpa HÄR.

lorealmascara

Frågan är då, är den bra?

Den håller absolut vad den lovar – den är vattenfast! eller ja, tills dess att du tar en varm dusch. Den släpper nämligen av varmt vatten, vilket jag bara tycker är positivt. Är det något jag ogillar så är det vattenfasta mascaror som sitter som berg. Ni vet när man får gnugga så nästan alla fransar ramlar av innan man fått bort mascaran?

Jag gav mig ut på en svettig löp-runda igår kväll och mascaran såg likadan ut när jag kom hem. Tumme upp! Tyvärr så är jag inte så imponerad i övrigt. Den är typ för ”tung” för mina fransar och tynger ner dom istället för att ge volym. Jag tror aldrig jag sett mina fransar bli så hängande trots att jag böjde dom innan. Varför är det så svårt att göra en GRYM vattenfast mascara? Det känns som att inget företag lyckas med det. Jag har iaf aldrig hittat någon som är lika bra som en vanlig mascara, har ni?

17072019-IMG_5640

Nu ska vi sätta oss i bilen och köra till Sundsvall. I helgen väntar mys med min familj ute i sommarstugan. Min syster och hennes familj är också där så Tim ska få hänga med kusinerna. Well, han är kanske inte så kul lek-sällskap än så länge men nästa år, oj oj, då blir det full fart 🙂

Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..