Holmö brygga

 

IMG_1969

Hej!

Nu är vi hemma i Stockholm igen 🙂 Sundsvall har verkligen bjudit på varma dagar. Superhärligt! Igår kom våra vänner förbi en sväng ute på ön. Dom har köpt ny båt så vi åkte en tur för att käka lunch.

IMG_1971

Bjuder på den här bilden. Det går i n t e att ta en snygg selfie när man kör i full fart, haha! Sandra, min bästa vän, är gravid och ska få en liten tjej i oktober. Jag längtar ihjäl mig! ♥ Tim kommer få en kompis som är född samma år. Så kul!

IMG_1977

Vi åkte till Åstön och käkade på Holmö Brygga.

IMG_2007

Dom har väldigt god mat. Jag åt laxfilé och de andra tog räksallad.

IMG_1990

Min fina man ♥ …som fyller 40 år nu i augusti, och det ska vi fira i hans hemland Danmark. Som jag nämnde så är vi hemma i Stockholm just nu, men endast för att packa om väskorna. Imorgon flyger vi nämligen till Danmark. Tims första flygresa!

Denna gång kommer jag ha datorn med mig så vi hörs från Danmark 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..