Meny
BARN / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / TIM

Danmark

Hej från Danmark!

Nu har vi “landat” hemma hos Thomas familj. Tim flög för första gången igår och det gick faktiskt väldigt bra! Han somnade redan vid gaten på Arlanda och sov sig igenom hela första delen av flygturen. Sen när vi skulle landa blev de lite gråt som vi tror kan ha berott på att det gjorde ont i hans öron. Jag kände nämligen av trycket själv och fick ont eftersom planet gick ner ganska sakta. Det kan också vara så att han var less på att sitta stilla. Svårt att veta när han inte kan prata!

Vi valde att ta med oss våran resevagn i sista stund. Vi har nämligen den stora vagnen med oss också och tänkte att det räcker med en, men tack gode gud så tog vi även resevagnen som går att ha med som handbagage på flyget. Den blir inte större än en kabinväska när man fäller ihop den och Tim kan både ligga ner och sitta upprätt. Så himla smidig!!

Nu är det dags att sova. Kram på er!

No Comments

    Leave a Reply