Meny
DANMARK / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV / RESOR & HOTELL

Vejle

Hola! :-)

Igår besökte vi staden Vejle som ligger ca 30 min från Horsens. Thomas har en del vänner som bor där så vi mötte Claus, hans flickvän och dotter för en lunch. Dom har ett hus ganska nära city och eftersom det var jättevarmt så vi bestämde oss för att promenera ned till city. Det är själva gågatan som ni ser på bilderna här ovan. Vi satte oss utomhus på en mysig, italiensk restaurang och som tur var hade vi tak över oss för helt plötsligt small det till och det började ösregna. Åska, blixtar och vatten som forsade längs med gatorna gjorde att vi knappt tog oss ifrån restaurangen. Thomas och Claus fick hoppa in i en taxi för att åka hem och hämta bilarna medan vi tjejer och Tim satt kvar på restaurangen.

Idag är vädret lite bättre men det är fortfarande molnigt. Vi har därför bestämt oss för att åka på en roadtrip till Tyskland. Självklart tar vi med oss Tim också :-) Jag har bara varit i Tyskland en gång tidigare och det var över dagen på jobbresa, så det ska bli kul att se lite mer. Tanken är att vi bara ska ta det lugnt, gå runt i butiker, äta gott osv. Eftersom vi har hyrbil så kan vi åka runt till lite olika städer.

Sååå, vi hörs från Tyskland! Kram på er ♥

No Comments

    Leave a Reply