Meny
RESOR & HOTELL / TYSKLAND - FLENSBURG

Glücksburg slott

Hej på er!

Nu är i “hemma” i Danmark igen :-) Igår åkte vi en sväng till Glücksborg som ligger ca 20 min från Flensburg. Där finns ett slott som ligger bredvid en sjö. Det ser nästan ut som i en saga, supervackert! Lagom till vi kom dit var det precis några som hade blivit gifta. Jag förstår varför man väljer att gifta sig på en så vacker plats :-) Vi gick en promenad i parken och sen åt vi en glass innan vi körde tillbaka. Tim var väldigt trött igår så det blev en tidig middag för oss och sen var vi på hotellrummet hela kvällen. Faktiskt väldigt mysigt att bara ligga i sängen och se på TV. Vi låg och pratade om hur lyckligt lottade vi är som har fått Tim. Han är världens snällaste och finaste lilla kille. Det går knappt att slita blicken från honom när han ligger sött och sover. Men så känner nog de flesta föräldrar för sina barn :-)

Idag handlade vi några flak öl (beställningar från Thomas familj här i Danmark) innan vi åkte tillbaka. Det är sjukt billigt med alkohol i Tyskland (tre flak öl kostade 135 danska kronor) och vid gränsen ligger det gigantiska butiker som säljer alkohol och massvis (!) med godis. Det är dyrt med godis här i Danmark eftersom dom har sockerskatt så folk åker över och bunkrar.

Nu har Tim precis somnat för kvällen och vi ska lägga oss på soffan och se om vi hittar någon ny serie på Netflix. Vi har precis sett klart senaste säsongen av La Casa de Papel. Så sjuuuukt bra serie! Se den om ni har möjlighet :-)

Kram på er! Och PS. Jag lovar att det blir mer skönhetsinlägg på bloggen snart igen, ni får stå ut med mer privata inlägg så här på semestern.

Kram!

No Comments

    Leave a Reply