Födelsedagsfirande

IMG_2396

Hej på er! 🙂

Idag har vi firat Thomas 40-årsdag här i Danmark. Vi började dagen med en stor frukost och paketöppning. Av mig fick han ett par shorts från Tommy Hilfiger och en resa! Vart resan går är däremot en hemlis 😉 Vi kommer sticka iväg själva några dagar i slutet på september. Det ska bli så kul! OM jag lyckas hålla mig så kommer han inte få veta vart vi ska förrän vi står på Arlanda och han ser tavlan med alla avgångar.

Sen fortsatte dagen med lunch efterföljt av tårta (jag gjorde 2 banoffee-pajer som är Thomas favorit – bästa receptet hittar ni HÄR, jag garnerade bara med jordubbar istället), mer paket och besök av vänner till familjen. Nu är vi alla supermätta och trötta, men det har varit en härlig dag. Dags att lägga sig raklång på soffan.

Kram på er!

 1. Annika skriver:

  Spännande men svårt att packa utan att veta destination

  1. isastar skriver:

   Hehe, ja men han får några ledtrådar och så får han se hur jag packar ☺️

 2. Lotta skriver:

  Ett stort Grattis till Thomas i efterskott!

  1. isastar skriver:

   Han hälsar och tackar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..