Mammaträning

IMG_2488

Hej! 🙂

Idag har jag och Tim varit på mammaträning. Som jag nämnde för er så behöver jag bygga upp styrkan i kroppen efter graviditeten och förlossningen. Vi var faktiskt ganska många mammor på plats och alla hade barn i ungefär samma ålder. Kul!

Tränaren gick runt och kände på allas magmuskler för att se om dom dragit ihop sig. Mina övre magmuskler har gått tillbaka helt medan de nedre (mest de inre) musklerna har en liten bit kvar. Under sex veckor är tanken att vi ska stärka dessa muskler men även också rygg, armar och rumpa… ja, hela kroppen egentligen. Jag är superpeppad! Tyvärr var Tim jättetrött så han var på dåligt humör och grät större delen av passet. När det var ca 5 minuter kvar så somnade han. Typiskt, haha! men bättre lycka på onsdag 🙂

12082019-IMG_5716

Och på tal om träning så har IsaDora släppt en ny mascara som är speciellt framtagen för en aktiv livsstil. Den är svett- och fuktsäker och ska därför vara optimal under ett svettigt träningspass. Jag testade den inte idag men ska göra det på onsdag 🙂 Priset ligger på 189kr och ni hittar den HÄR.

Kram på er!

  1. å tack för tipset på mascaran.Den kommer jag att testa!

  2. Lotta skriver:

    Jag är såå nyfiken på mascaran!

    1. isastar skriver:

      Återkommer med recension! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..