Meny
BARN / TIM

Fullt upp!

TIM4TIM6

Hola! :-)

Idag var min tanke att prova lite nya skönhetsprodukter men tiden har inte riktigt räckt till. Vi har bland annat varit hos sjukgymnasten med Tim. Han har som sagt blivit lite platt i bakhuvudet. Det är ju mest en estetisk grej, men idag var måtten i alla fall mycket bättre! Väldigt skönt :-)

Imorgon är det dags för mammaträning igen så då ska jag passa på att testa den nya mascaran från IsaDora som jag skrev om igår. Ni var ju några som blev lite sugna på den! Sen skulle jag även behöva ta mig till Mall of Scandinavia en sväng. Om lite mindre än en månad är det dags för dop och jag har ännu inte hittat någon klänning till mig eller kläder till Tim. Det är dock mitt minsta bekymmer just nu. Annat är det att få alla dekorationer, mat, fika m.m på plats. Puha, tur man är mammaledig för bara det är ett heltidsjobb i sig.

Vi hörs imorgon!

2 Comments

 • Lotta
  13 August, 2019 at 23:05

  Så söt han är! Lille Gulleponken!

  Reply
  • isastar
   15 August, 2019 at 08:15

   Tack, och självklart kan jag ju inte annat än hålla med! hehe :-)

   Reply

Leave a Reply