Fullt upp!

TIM4
TIM6

Hola! 🙂

Idag var min tanke att prova lite nya skönhetsprodukter men tiden har inte riktigt räckt till. Vi har bland annat varit hos sjukgymnasten med Tim. Han har som sagt blivit lite platt i bakhuvudet. Det är ju mest en estetisk grej, men idag var måtten i alla fall mycket bättre! Väldigt skönt 🙂

Imorgon är det dags för mammaträning igen så då ska jag passa på att testa den nya mascaran från IsaDora som jag skrev om igår. Ni var ju några som blev lite sugna på den! Sen skulle jag även behöva ta mig till Mall of Scandinavia en sväng. Om lite mindre än en månad är det dags för dop och jag har ännu inte hittat någon klänning till mig eller kläder till Tim. Det är dock mitt minsta bekymmer just nu. Annat är det att få alla dekorationer, mat, fika m.m på plats. Puha, tur man är mammaledig för bara det är ett heltidsjobb i sig.

Vi hörs imorgon!

  1. Lotta skriver:

    Så söt han är! Lille Gulleponken!

    1. isastar skriver:

      Tack, och självklart kan jag ju inte annat än hålla med! hehe 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..